Israel Business Magazine

מחקר חדש: ייצור בשר מהונדס במעבדה (מתורבת) עלול לגרום ליותר פליטות פחמן דו-חמצני…


מחקר חדש: ייצור בשר מהונדס במעבדה (מתורבת) עלול לגרום ליותר פליטות פחמן דו-חמצני ופסולת המזהמת את הסביבה מאשר גידול הבקר עבור בשר
@NISTAROT | רב הנסתר בטלגרם
הטענה הרווחת בקרב "מומחי האקלים" ו"פעילי האקלים" היא שהציבור בעולם כולו צריך להפסיק לצרוך בשר בקר מן החי או לכל הפחות לצמצם את הצריכה, לטענתם צריך לעבור לאכילת בשר מתורבת (מיוצר במעבדה) כתחליף, אחת הטענות היא – גידול הבקר עבור בשר גורם לפליטת פחמן דו חמצני ולפסולת מזהמת, מה שלדבריהם גורם ל"התחממות גלובאלית" בעולם המכונה כיום "משבר האקלים".
מחקר חדש של ד"ר אדוארד ספאנג מאוני' קליפורניה מציג תמונה הפוכה לגמרי, ייצור הבשר המתורבת במעבדה עלול לגרום לפליטת פחמן דו חמצני (טביעת רגל פחמנית) ופסולת גבוהה יותר מאשר גידול הבקר במצבים מסויימים.
תרגום: miko
• לצפיה ישירה:
https://www.ravhanistar.net/post/dredward-spang
• לצפיה בראמבל: https://rumble.com/v2yctyw-178638008.html
Join » אתרערוץדיוניםד. אדוםפרסום



View Source

שתפו את הכתבה:

עוד כתבות